Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

AIΣXOΣ!!! ΠΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩTAKIA TOY ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ KOYΛΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ – ΕΠΕΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ – Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ” ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ”!! – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ OPEN

 


Ξεκάθαρα εντολή από Μαξίμου έχουμε σήμερα Δευτέρα σχετικά με την ενημέρωση του λαού από τα κανάλια. Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι τώρα, ώρα 18.30 που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα βοθροκάναλα παίζουν ηλιθιότητες και δεν ενημερώνουν για το τι συμβαίνει τώρα στην πυρινη λαίλαπα. Η “θάλασσα των εκατομμυρίων” για τον κορονοϊό στους “μπουκωμένους” από κρατικό χρήμα καναλάρχες έκαναν το θαύμα τους.


Αυτή τη στιγμή λοιπόν βλέπουμε τα εξής:


Ο Alpha έχει “Οικογενειακές ιστορίες”,

Ο ΑNT1 έχει “Πέτα τη φριτέζα” με το Γιάννη Μπέζο

Ο Σκαι έχει μια αμερικανιά αστυνομική σειρά Hawai Five – O

Το Σταρ έχει Τροχό της Τύχης

Το Mega παίζει “Δύο Ξένους”


Η ΕΡΤ έχει δελτίο ειδήσεων αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί εκεί είναι ελεγχόμενοι. Το Μαξίμου και οι γκεμπελίσκοι που το έχουν “καταλάβει” θέλουν να κόψουν την ενημέρωση και να μην ακούγονται τα άγρια μπινελίκια προς Μητσοτάκη αλλά και προς τα ίδια τα κανάλια. Μόνο το αντιπολιτευόμενο OPEN έχει συνεχή ενημέρωση κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι στην επόμενη Λίστα “Πέτσα” το κανάλι του Σαββίδη θα πάρει ψίχουλα. Δεν θα εκπλαγούμε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις