Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Ακατάλληλο βίντεο: Του έκανε στοματικό ενώ οδηγούσε και τα είδαν... όλα στην προσπέραση!

 


Δείτε την αντίδρασή τους όταν αντιλήφθηκαν ότι τους τραβούσαν από το δίπλα αυτοκίνητο.

Άλλη έννοια στην επικίνδυνη οδήγηση έδωσε ένα ζευγάρι που έβαλε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς.

Και πώς όχι όταν μία γυναίκα «συνελήφθη» από επιβάτες διερχόμενου οχήματος να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη στον σύντροφό της, κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της (και σίγουρα δεν αναφερόμαστε στις ξένες γλώσσες), ενώ αυτός οδηγούσε.

Φαίνεται πάντως πως δεν ήταν προετοιμασμένη για δημοσιότητα, καθώς όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν θέμα χρόνου οι επιδόσεις της να γίνουν viral στο Διαδίκτυο, καθώς αντιλήφθηκε πως είχε σηκωθεί και μια… κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο που τους έκανε προσπέραση, κατέβασε άρον – άρον... ταχύτητα, σηκώθηκε και έκρυψε το πρόσωπό της από ντροπή.

Από την άλλη, ο οδηγός δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα, αφού ξέσπασε σε γέλια.

Όπως ήταν ωστόσο φυσικό, το ακατάλληλο βίντεο, που τραβήχτηκε στη Βρετανία, κάπου στον δρόμο προς Ντάρλινγκτον, κάνει πλέον τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.
Πολλοί είναι έτσι αυτοί που κατακρίνουν το ζευγάρι, το οποίο θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του εν κινήσει, ανεβάζοντας στα ύψη λίμπιντο και αδρεναλίνη, αλλά βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή του, αλλά παίρνοντας ίσως στον… λαιμό τους κι άλλους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις