Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το φέρετρό του καλύφθηκε με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ - Η Βίκυ Σταμάτη έβαλε στον τάφο του και την ελληνική σημαία


 Με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ πάνω στο φέρετρο οδηγήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η Βίκυ Σταμάτη, λίγο πριν καλυφθεί το φέρετρο με χώμα, έριξε πάνω του και την ελληνιή σημαία.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το 1968 γνώρισε στη Φρανκφούρτη τον Ανδρέα Παπανδρέου και το 1970 έγινε μέλος του αντιδικτατορικού Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος. Από τότε συμμετείχε για πολλά χρόνια στα εκτελεστικά γραφεία του κόμματος.

Συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, από τον πρώτο σχηματισμό της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 μέχρι το τέλος της κυβέρνησης Σημίτη το 2004, ενώ διετέλεσε υπουργός και στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολώτα.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις