Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Χαμός με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Έβγαλε «φάρμακο» για τον κορονοϊό και άρχισε να ψεκάζει τους πιστούς - Τι παθανε η δαίμονες;

 


Χαμός με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Έβγαλε «φάρμακο» για τον κορονοϊό και άρχισε να ψεκάζει τους πιστούς

«Ντροπή» φώναξε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος που ήταν εκεί και έβλεπε τον Μητροπολιτή Αμβρόσιο να τον ψεκάζει.

Χαμός με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Έβγαλε «φάρμακο» για τον κορονοϊό και άρχισε να ψεκάζει τους πιστούς

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος φώναξε δυνατά «ντροπή» διακόπτοντας τον πρών Καλαβρύτων Μητροπολίτη Αμβρόσιο ο οποίος ενώπιον του Δημάρχου Δυτικής Αχαϊας Σπύρου Μυλωνά, του πρώην Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δημήτρη Δριβίλα και του βουλευτή της ΝΔ Αγγελου Τσιγκρή… έβγαλε το «ψεκαστήρι» και διατείνετο πως είναι… το φάρμακο του κορονοϊού!

Αρχικά, σύμφωνα με το flamis.gr είχε μιλήσει ο εφημέριος του Ναού πραγματοποιώντας μία καθαρά θρησκευτικού τύπου ομιλία και στη συνέχεια ανέβηκε στο «βήμα» ο κ. Αμβρόσιος ο οποίος ενημέρωσε πως είχε προσωπικούς λόγους από το παρελθόν και γι αυτό ήθελε να είναι παρών στην εορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας. Και ενώ μιλούσε για τον Αγιο Ιωάννη, προς το τέλος, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό «ψεκαστήρι» με τον Αγιασμό.

«Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό» υποστήριξε. Προφανώς τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονταν στην πρώτη σειρά… απέναντι από το Ιερό… τα ‘χασαν! Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος αντέδρασε άμεσα.

Γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη, φώναξε δυνατά τη λέξη «ντροπή» και αποχώρησε: «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» τονίζει με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο» ο κ. Μπονάνος.

Ο κ. Αμβρόσιος πάντως δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Οι υπόλοιποι συνέχισαν να ακούν την ομιλία του έστω και αν σίγουρα και άλλοι από τους παρισταμένους αισθάνθηκαν το λιγότερο «περίεργα» για όσα άκουσαν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις