Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

AYTOI OI ΛΕΧΡΙΤΕΣ... Υπάρχει μεγαλύτερος παραλογισμός από το να αυτοθαυμάζονται και να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο…

 


Oι φωτιές αποδεικνύουν ότι εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι όλοι όσοι μας κυβερνούν. Η οργή του κόσμου που έχασε το βιός του είναι μεγάλη. Ο κυνισμός των κυβερνώντων φτάνει τα όρια της παράνοιας.

Υπάρχει μεγαλύτερος παραλογισμός από το να αυτοθαυμάζονται και να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο, αντί να παραιτηθούν και να δικαστούν για τις εγκληματικές πολιτικές τους;

Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα τολμούν να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να είναι βέβαιοι ότι θα αλλάξουν το κύμα οργής με επικοινωνιακά παιχνίδια;

Ανοησία; Αναίσχυντοι; Ίσως.

Προκειμένου να ξεχάσουμε ποιοί είναι οι ανίκανοι φασίστες που κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον μας, συνεχίζουν να διχάζουν την κοινωνία με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προκειμένου να κτίσουμε δήθεν το πολυπόθητο τείχος ανοσίας. Κούνια που σας κούναγε.

Ακόμα και το 💯% των Ελλήνων και όσων μένουν στην Ελλάδα, παράνομα ή νόμιμα, περιστασιακά ή μόνιμα, να εμβολιαστούν δεν πρόκειται να κτίσουμε τείχος ανοσίας.

Με κανένα ιό δεν μπορούμε να φτιάξουμε τείχος ανοσίας. Εξάλλου το Ισραήλ και η Αγγλία επιβεβαιώνουν αυτήν την επιστημονική γνώση, γιατί παρόλο που είναι εμβολιασμένοι οι περισσότεροι πολίτες, οι ασθενείς που νοσούν σοβαρά και πεθαίνουν, και μεταδίδουν τον ιό είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας και του ΠΟΕΔΥΝ, οι θάνατοι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021 είναι περισσότεροι από πέρυσι. Και ο λόγος είναι οι οριζόντιοι εμβολιασμοί και η πολύμηνη καραντίνα.

Όσο περισσότερο εμβολιάζονται οι άνθρωποι τόσο περισσότερο αυξάνονται οι θάνατοι.

Ενώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 οι θάνατοι ήταν κατά 10% λιγότεροι από τους θανάτους το 2020, (που δεν υπήρχε ο ιός και παρά τα όσα έλεγαν τα τσοντοκάναλα για εκατόμβες νεκρών). Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία του κράτους. Όσο λοιπόν περισσότερο εμβολιαζόμαστε τόσο περισσότερο θα αυξάνεται και η θνητότητα του πληθυσμού.

Η Αγγλία και το Ισραήλ το επιβεβαιώνουν… η κυβέρνηση απλά έχει εργαλειοποιήσει την ασφάλεια ανεξέλεγκτα.

Αναζητήστε όσα γράφω στις ιστοσελίδες του κράτους…

Βασίλης ο Κυνικός

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις