Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

BINTEO - Καταγγελία ΣΟΚ 💥💥💥 Nομικού για 45 χιλ. θανάτους λόγω εmBολίων – Με δάκρυα στα μάτια πυροσβέστης, μαζικές μηνύσεις στις ΗΠΑ!

 Καταγγελία ΣΟΚ 💥💥💥 Nομικού για 45 χιλ. θανάτους λόγω εmBολίων – Με δάκρυα στα μάτια πυροσβέστης, μαζικές μηνύσεις στις ΗΠΑ!

Παγκόσμιος εκβιασμός - Άνθρωποι φτάνουν στα όριά τους!

Για πρώτη φορά στην Χαβάη έχει κατατεθεί μια μαζική μήνυση σε πρώτη φάση από 1.200 κρατικούς λειτουργούς (πυροσβέστες, αστυνομικούς, στις πρώτες βοήθειες κλπ) ενάντια στις εντολές περί υποχρεωτικού εmBολιασμού...

Ο δικηγόρος τους, Michael Green, υποστήριξε on camera ότι το εmBόλιο σκοτώνει ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

Η συγκλονιστική του καταγγελία «έπαιξε» σε αμερικανικά μέσα και έκανε τον γύρο των social media:

«Τα τεστ που είδαμε από όλη τη χώρα από τους γιατρούς μας δείχνουν ότι σχεδόν 45.000 άνθρωποι που έκαναν αυτά τα εmBόλια πέθαναν μέσα σε 72 ώρες. Οι γυναίκες ανησυχούν για τις εγκυμοσύνες τους ή για το αν μπορούν ή πρόκειται να εγκυμονήσουν.

Κοιτάζοντας αυτά τα εmBόλια το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμη κι αν εmBολιαστεί κανείς μπορεί εξίσου να μολυνθεί από τον ιό, μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Πλέον τα εmBόλια δεν είναι υποχρεωτικά μόνο στα εργατικά σωματεία, αλλά και στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε κάθε εργαζόμενο σε όλη την Πολιτεία. Ο κόσμος δεν μπορεί να προσφέρει τα προς το ζην στις οικογένειές του επειδή η κυβέρνηση υποχρεώνει τους πάντες να εmBολιαστούν».

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τα συνδικάτα των εργαζομένων ισχυρίζονται ότι η υποχρέωση του εmBολιασμού παραβιάζει τη συλλογική σύμβαση εργασίας των εργαζομένων και ως εκ τούτου υπολείπεται νομικής βάσεως.

Από το ίδιο βήμα, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής της Χονολουλού, Kaimi Pelekai, μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια, μεταφέροντας το σπαρακτικό του μήνυμα:

«Καλούμαι να επιλέξω μεταξύ μίας καριέρας στην οποία έχω αφοσιωθεί, ή να γίνω αντικείμενο ενός πειράματος, με ένα εmBόλιο που δεν ξέρω τι θα προκαλέσει στο σώμα μου. Ειδάλλως θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δουλειά μου;».

Σύμφωνα με την εντολή του Κυβερνήτη της Χαβάης, David Ige, κατά την περασμένη εβδομάδα, όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονται στις υπηρεσίες «άμεσης αντιμετώπισης», όπως είναι οι πυροσβέστες, υποχρεούνται να εmBολιαστούν, ειδάλλως θα πρέπει κάθε εβδομάδα να προσκομίζουν αρνητικά τεστ προκειμένου να συνεχίζουν να έχουν τη δουλειά τους.

Από τις 16 Αυγούστου, δηλαδή από την επόμενη Δευτέρα, όσοι δεν υπακούσουν θα τεθούν σε αναστολή, ενώ ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της απόλυσης...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις