Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

B.Kοντοζαμάνης: «Θα τίθενται σε αργία χωρίς μισθό οι υγειονομικοί που δεν δέχονται ιατρική επέμβαση στο σώμα τους»! - Μία δικτατορική κυβέρνηση, αλήθεια, τι περισσότερο θα έκανε;


 Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανακοινώνοντας την τελική απόφαση της κυβέρνησης για τους υγειονομικούς υπαλλήλους που αρνούνται να δεχθούν «ιατρική επέμβαση στο σώμα τους», όπως αναφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης (δηλαδή, εμβολιασμό) θα τίθενται σε αναγκαστική αργία και στέρηση μισθού και προαγωγής.

«Η Βουλή έχει νομοθετήσει σχετικά και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της και κυρίως τα πιο ευάλωτα. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δεν επιτρέπει ούτε επαμφοτερίζουσες τάσεις , ούτε μισόλογα και ναι μεν αλλά , ούτε και αστερίσκους», ανέφερε.

«Πρόκειται για μία μελετημένη ρύθμιση διότι προτάσσει τις κατηγορίες των εργαζομένων που έχουν άμεση σύνδεση με ευάλωτες ομάδες», όπως δήλωσε.

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβλέπει αναγκαστική αργία και παύση καταβολής μισθού. Υπολογίζεται ότι 10.000 άνθρωποι θα μείνουν χωρίς μισθό. Δεν απολύονται γιατί είναι αντισυνταγματικό. Απλά εκβιάζονται με το φάσμα της πείνας και της προσωπικής καταστροφής από την κυβέρνηση. 

Μία δικτατορική κυβέρνηση, αλήθεια, τι περισσότερο θα έκανε;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις