Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας συνελήφθη για δολοφονία

 


Ο Ζουράμπ Ζβιανταουρί είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, στο αγώνισμα του τζούντο, αλλά 17 χρόνια αργότερα είναι κατηγορούμενος για δολοφονία. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Γεωργιανός Ολυμπιονίκης συνελήφθη για το θάνατο τριών ανθρώπων σε πυροβολισμούς στην περιοχή Τσιναντάλι, περίπου 95 χιλιόμετρα από την Τιφλίδα.

Ο Ζβιανταουρί είχε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια και με την πολιτική στην πατρίδα του, έχοντας εκλεγεί και βουλευτής, αλλά η δολοφονία φαίνεται να σχετίζεται με το θάνατο του αδερφού του πριν λίγο καιρό, σε αντίστοιχο περιστατικό. Ο παλαίμαχος αθλητής κινδυνεύει πλέον με φυλάκιση 15 ετών, με βάση τα δημοσιεύματα για τη νομοθεσία στη Γεωργία.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις