Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ... Η Γερμανία αρνήθηκε να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα – Ποιες χώρες συνδράμουν


 Ποιες χώρες συνέδραμαν ως τώρα την Ελλάδα στις φωτιές:


1. Κύπρος: Με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επικεφαλής Βοηθό Διευθυντή της ΠΥ, όπως επίσης 20μελή ομάδα της Πολιτικής Άμυνας με προσωπικό εξοπλισμό της.

2. Σουηδία: Με δύο αεροσκάφη Air-Tractors.

3. Γαλλία: 83 Γάλλοι πυροσβέστες και δύο αεροσκάφη Canadair.

4. Ρουμανία: 112 πυροσβέστες με 23 οχήματα.

5. Ισραήλ: Με ομάδα 16 πυροσβεστών.

6. Ελβετία: Με τρία ελικόπτερα.

7. HΠΑ: Με αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και αεροπορικής επιτήρησης P-8 Poseidon. Πρόκειται για ένα από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα αεροπορικά μέσα.

8. Ρωσία: Δέχθηκε την αποστολή ενός ακόμα αεροσκάφος τύπου Beriev-200, καθότι το προηγούμενο έχει βλάβη κινητήρα, αλλά δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται έναντι αντιτίμου.

Όλη η βοήθεια των κρατών μελών κινητοποιήθηκε μέσω του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ, με συγχρηματοδότηση από την Κομισιόν τουλάχιστον του 75% του κόστους μεταφοράς.

Η Γερμανία με τους 50.000 μάχιμους επαγγελματίες πυροσβέστες και 120 πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροσκάφη παραμένει απούσα..






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις