Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Aν γινόμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα την Ελλάδα από την Ευρώπη»


 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, που του έκαναν ακόλουθοί του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ειδικότερα, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε αίσθηση με τις απαντήσεις που έδωσε, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως δεν μασάει τα λόγια του.

Στην ερώτηση εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ απάντησε πως αν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος ερωτήσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντάει στις ερωτήσεις “έξω από τα δόντια”

Ερωτηθείς για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.

Η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει ο Τράμπ

Μάλιστα, στην ερώτηση περί επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην θέση του προέδρου των ΗΠΑ, απάντησε “μακάρι”.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος ερωτήσεις

Τέλος, στην ερώτηση «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω», απάντησε «δεν είναι θέλω των κυβερνώντων, πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις