Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Δράμα: Υγειονομικός κρεμάει την ποδιά του μετά από 34 χρόνια επειδή αρνείται να εμβολιαστεί - video «Θα μπορούσα να πω ότι γίνεται bullying. [...] Το εμβόλιο δεν είναι απλά ότι δεν είναι ασφαλές, πολλές φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνο

 Υγειονομικός κρεμάει την ποδιά του μετά από 34 χρόνια επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί. "Δεν θα μείνουμε χωρίς αντίδραση" λέει.

Κρεμάει τη νοσηλευτική του ποδιά, μετά από 34 χρόνια εργασίας, νοσηλευτής στο νοσοκομείο Δράμας, επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Θα μπορούσα να πω ότι γίνεται bullying. [...] Το εμβόλιο δεν είναι απλά ότι δεν είναι ασφαλές, πολλές φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Με πόση ασφάλεια θα πάω να κάνω εγώ το εμβόλιο σε μένα και, μάλιστα, και στα παιδιά μου;» αναφέρει αρχικά ο Κοσμάς Βασιλειάδης, μιλώντας στο MEGA.

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών και αρνείται να κάνει το εμβόλιο, μη γνωρίζοντας πώς θα βιοπορίζεται από 1η Σεπτεμβρίου.

«Δεν θα μείνουμε χωρίς αντίδραση. Θα πάμε στο σπίτι μας χωρίς μισθό» λέει.

Σε ερώτηση για το αν αξίζει να χάσει τη δουλειά του για μία εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια του εμβολίου, ο ίδιος απαντάει «ναι, να χάσω τη δουλειά μου γιατί δεν θέλω το μέλλον των παιδιών μου να είναι σε αυτήν την κοινωνία με τους αυταρχικούς νόμους».
Μάλιστα, μιλώντας για τους λόγους που θεωρεί το εμβόλιο «άκρως επικίνδυνο», επικαλούμενος πόρισμα ομάδας αντιεμβολιαστών γιατρών, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως το εμβόλιο «παρουσιάζει προβλήματα στο καρδιακό σύστημα».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις