Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά – Τι συνέβη

 


Η καταστροφική πυρκαγιά που «έπληξε» τη Βαρυμπόμπη είχε «θύμα» της και τον Δημήτρη Κοντομηνά, μιας και ο γνωστός επιχειρηματίας, είδε το υπερπολυτελές σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με το sportime, οι ζημιές που υπάρχουν στην κατοικία αυτή είναι τεράστια. Πρόκειται για ένα σπίτι που ανά καιρούς έχει φιλοξενήσει διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα του γάμο του Αντώνη Ρέμου και αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της περιοχής.

Το πλήγμα αυτό έρχεται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε μία εποχή που οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του δεν είναι θετικές. «Έχει μείνει 60 κιλά μου είπε πριν από λίγες ημέρες ένας άνθρωπος που ήταν και είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο. Τον άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν μια αυτοκρατορία. Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του, Μαρία.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της. Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα από 130 κιλά. Έχει μείνει λιγότερο από μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή.

Κι αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του», ανέφεραν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του στο Λοιπόν.

Βίντεο από το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη που κάηκε


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του

Το 2019 το ζευγάρι βρέθηκε στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών και παρακολούθησε την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος».

Η Laurie Holcombe, είναι το στήριγμα του Δημήτρη Κοντομηνά και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Η γοητευτική Laurie είναι μαζί με τον επιχειρηματία από το 2016, είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου και κατάγεται από τις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κατά την είσοδο τους, αλλά και την έξοδο τους από το κτίριο, έβαζε το χέρι του στην μέση της αγαπημένης του, δείχνοντας έτσι πόσο προστατευτικός είναι απέναντι της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην προβολή του ντοκιμαντέρ και απαθανάτισε το ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μαζί με την κούκλα σύντροφό του σε βραδινή έξοδο

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις