Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Έκκληση βοήθειας για την 21 μηνών Νεφέλη που πρέπει άμεσα να φύγει για Γερμανία

 Είχε σοβαρό ατύχημα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η 21 μηνών Νεφέλη η οποία τον Ιούνιο είχε σοβαρό ατύχημα και από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Ιπποκρατείου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Την περασμένη εβδομάδα η μικρή Νεφέλη υποβλήθηκε σε χειρουργείο κατά το οποίο οι γιατροί τοποθέτησαν βαλβίδα στο κεφαλάκι της και πλέον χρειάζεται να μεταφερθεί στη Γερμανία για την αποκατάστασή της, το κόστος της οποίας είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Η οικογένεια του 21 μηνών κοριτσιού, όπως επισημαίνει το σωματείο «Παιδική Χαρά» που στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια της, ζητά τη βοήθειά σας ώστε το μικρό αγγελούδι να ταξιδέψει στη Γερμανία καθώς στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κάποιο κέντρο αποκατάστασης να στηρίξει τη Νεφέλη.

Το κόστος της αποθεραπείας της μικρούλας είναι υπέρογκο, όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση το σωματείο «Παιδική Χαρά» ζητώντας από όποιον μπορεί να βοηθήσει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις