Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Σε επιφυλακή τίθεται από το πρωί η εφεδρεία και η εθνοφυλακή από το Νέστο μέχρι το Καστελόριζο


 Κλήση για ετοιμότητα προς τους εφέδρους και τους εθνοφύλακες απευθύνει από σήμερα το πρωί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε όλη τη μεθοριακή γραμμή από το Νέστο μέχρι το Καστελόριζο. Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr ζητήθηκε αύξηση της ετοιμότητας και επάνδρωση εφεδρικών παρατηρητηρίων και αύξηση των περιπολιών στον ορεινό όγκο Έβρου Ροδόπης και Ξάνθης, βάσει των χτεσινών αποφάσεων που έλαβε το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ροές των αφγανών προσφύγων που αναμένεται να κατακλείσουν τις επόμενες βδομάδες και μήνες όλες τις περιοχές από τη Βουλγαρία μέχρι το Καστελόριζο.

Σε ότι αφορά την Βουλγαρία βρίσκονται περισσότεροι από 10.000 Αφγανοί στην χώρα και εισέρχονται σταδιακά στην Ελλάδα εδώ και μία εβδομάδα περίπου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις