Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ελληνικό: Μεγεθυντικός φακός σε ξερόχορτα στους πρόποδες του Υμηττού (photos)


 Έναν μεγεθυντικό φακό στηριζόμενο σε βάση, προσεκτικά τοποθετημένο πάνω σε ξερόχορτα, σε απόκρημνη περιοχή στο περιαστικό δάσος του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στους πρόποδες του Υμηττού, εντόπισε στις 12:25 κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

fakos

Ο φακός εντοπίστηκε από την παρατηρητικότητα ενός εθελοντή λόγω των αντανακλάσεων που έκανε.

Άμεσα κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία η οποία παρέλαβε τον μηχανισμό.

fakos2

Με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους δημάρχους μελών του συνδέσμου, κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας των δήμων και Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας, περιπολούν και φυλάσσουν τον Υμηττό επί 24ώρου βάσεως, προς αποφυγή αμελειών ή κακόβουλων ενεργειών μπορούν να προκαλέσουν δασικές πυρκαγιές.

fakos3

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις