Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Επίθεση σε μετανάστες στην Κρήτη: Τους πυροβολούσαν και τους χτυπούσαν στο κεφάλι, γνωστοί στις Αρχές οι δράστες


 Σοκάρουν οι καταθέσεις μετά την έφοδο παρέας ντόπιων σε σπίτια Πακιστανών στο Λασίθι, τους οποίους ξυλοκόπησαν μέχρι τελικής πτώσης

Πυροβολούσαν και τους χτυπούσαν με απίστευτο μένος, ακόμα και στο κεφάλι. Οι μετανάστες ούρλιαζαν, προσπαθούσαν να αμυνθούν και να προστατευθούν, όμως εκείνοι, απτόητοι, έσπαγαν, πυροβολούσαν, γρονθοκοπούσαν, κλωτσούσαν, με ειρωνείες και απειλές αναφέρει το cretalive.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 8 από τους παθόντες Πακιστανούς εργάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και πείστηκαν να δώσουν κατάθεση για τα όσα εφιαλτικά βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης. Πίστευαν ότι δεν θα βγουν ζωντανοί από τα χέρια τους. Στην αρχή, κρυβόντουσαν, όμως αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να τους βρουν.

Οι Αρχές είναι αποφασισμένες να φθάσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και να παραπεμφθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι δράστες αυτής της κτηνώδους επίθεσης. Ήδη, γνωρίζουν τους περισσότερους και όπως έχει γράψει το Cretalive, ένας εξ αυτών έχει καταδικαστεί για ειδεχθές έγκλημα που αποκαλύπτει βιαιότητα και κυνισμό. Οι Πακιστανοί πείστηκαν να καταθέσουν προανακριτικά όταν ενημερώθηκαν ότι ως θύματα ρατσιστικής βίας προστατεύονται από την απέλαση και αυτό λειτούργησε ως κίνητρο να το πράξουν.

Δυστυχώς, οι ντόπιοι φοβούνται να μιλήσουν επώνυμα καθώς οι βασικοί ύποπτοι αυτής της επίθεσης είναι γνωστοί νταήδες. Η Αστυνομία γνωρίζει ότι από νωρίς που έπιναν στο χωριό, είχαν αρχίσει να πυροβολούν με δύο-τρία πιστόλια. Ξέρει επίσης ότι υπάρχει εμπλοκή και χωριανών καθώς οι τραμπούκοι πήγαν «καρφί» στα σπίτια των μεταναστών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις