Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Έξαλλοι οι πολίτες με την κυβέρνηση: «Τα γα...δια μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν»! - Νέα «έκρηξη» οργής (βίντεο)


 Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις φωτιές που κατακαίουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, καθώς βλέπουμε πως η αποδεκατισμένη Πυροσβεστική δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά ούτε και το επιχειρησιακό σχέδιο για να τις αντιμετωπίσει. 

Πυροσβέστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και η κυβέρνηση πιστεύει πως... όλα πάνε καλά, επειδή δεν πέθανε κανείς άνθρωπος! Ασχέτως αν συνολικά έχουν καεί περίπου 400 σπίτια! 

Η ολιγωρία και η ανικανότητα έχει εξοργίσει τους πολίτες και πλέον βλέπουμε «εκρήξεις» οργής on air. Μετά τα όσα είδαμε στις Ροβιές Ευβοίας, εκεί που ένας κάτοικος έβρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ. 

Ενώ είχαμε μία ακόμη «έκρηξη» οργής, ξανά από τις Ροβιές, εκεί που ένας κάτοικος είπε σε δημοσιογράφο του Alpha: «Μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν. Τα γα...δια, γα... τον αντίχριστό τους».


Θυμηθείτε και τα όσα είπε κάτοικος για τον πρωθυπουργό: 
Χτυπούν καμπάνες για να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια

Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην φωτιά στην Εύβοια, η οποία καίει για τρίτη ημέρα ανεξέλεγκτα.

Σήμερα το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης σε άλλα τρία χωριά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Κεχριές τις Αμελάντες και την Κεραμειά.

Στις 7:30 άρχισε η εκκένωση του χωριού Κεχριές του Δήμου Ελυμνίων-Μαντουδίου-Αγίας Άννας. Μάλιστα η καμπάνα του χωριού άρχισε να χτυπά σημαίνοντας συναγερμό.

Νωρίτερα ακόμη δύο χωριά εκκενώθηκαν τα ξημερώματα στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Πρόκειται για τους οικισμούς Αμέλαντες και Κεραμειά, που βρίσκονται βορειότερα από το μέτωπο του Δρυμώνα, του Οσίου Όσιο Δαυίδ και της ζώνης άμυνας στο χωριό Κουρκουλοί, όπου χθες δινόταν μάχη για να μην προχωρήσει η φωτιά προς το χωριό Σκεπαστή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις