Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Εξιτήριο σήμερα για τον Νίκο Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο


 Εξιτήριο για τον Νίκο Χαρδαλιά. Νοσηλευόταν για περίπου δύο μέρες, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από περίπου δύο ημέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω ισχαιμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Χαρδαλιάς εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική «μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική».

Πλέον, είναι ασυμπτωματικός και αιμοδυναμικά σταθερός και «εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ' οίκον».

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα.

Άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Σημειώνεται πως, όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, ο υφυπουργός είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό συνεχής πίεση, λόγω των πολλών πύρινων μετώπων στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στενοί του συνεργάτες, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είχαν αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες ήταν άυπνος και σχεδόν ξεχνούσε να φάει.

Επίσης, για κάποιο χρονικό διάστημα φαίνεται πως ένιωθε μια αδιαθεσία και πόνους στο στήθος και έτσι, μετέβη τη Δευτέρα, μαζί με τον πιο στενό του συνεργάτη, στο νοσοκομείο που εφημέρευε για εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις