Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Εύβοια: Η φωτιά έφτασε στην παραλία – Κάτοικοι φεύγουν με φέρι μποτ και βάρκες (βίντεο)


 Δραματικές στιγμές στην Εύβοια με τη φωτιά να έχει φτάσει στην παραλία. Οι κάτοικοι φεύγουν με φέρι μποτ και βάρκες.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις Ροβιές, όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες κατέβηκαν στην παραλία της περιοχής. Επειδή όμως η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα αποφασίστηκε η απομάκρυνση τους.

Την ώρα που μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Λίμνη Ευβοίας, έχει περάσει μέσα από τις Ροβιές και πλησιάζει απειλητικά στην παραλία, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η απομάκρυνση πολιτών με σκάφη του Λιμενικού, φέρι μποτ, αλλά και βάρκες.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκος Κοκκάλας τόνισε πως «έχει ξεκινήσει η απομάκρυνση των πολιτών αφού κύριος γνώμονας είναι η ασφάλειά τους».

Συγκεκριμένα η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στις Ροβιές όπου αρκετοί πολίτες για να αποφύγουν τις φλόγες κατέβηκαν στην παραλία της περιοχής. Επειδή όμως η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα αποφασίστηκε η απομάκρυνση τους.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν πέντε σκάφη του Λιμενικού, παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη και η “παντόφλα” Πάραλος, που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλοι οι πολίτες που επιβιβάζονται αυτή την ώρα στο “Πάραλος” είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: https://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις