Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Φωτιά Εύβοια - Γυναίκα ζητάει αεροπλάνο και ένστολος την ειρωνεύεται: «Θα το πάρουμε παραγγελία» (βίντεο)


 Οι κάτοικοι της Εύβοιας βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση λόγω της φωτιάς, η οποία καίει τα σπίτια τους εδώ και μια εβδομάδα, και μάλιστα βλέπουν κάποιους να μην ενστερνίζονται τον πόνο τους και να τους ειρωνεύονται. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, μέσα από το οποίο φαίνεται ένας ένστολος να ειρωνεύεται μία πυρόπληκτη γυναίκα, η οποία παρακαλεί να έρθει ένα αεροπλάνο για να σβήσει τη φωτιά που είναι έτοιμη να τυλίξει σε φλόγες τον τόπο της.

Η γυναίκα από την Εύβοια ούσα απεγνωσμένη και έντρομη, φωνάζει: «Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο δεν μπορεί να ‘ρθει; Καιγόμαστε», με τον αστυνομικό να της λέει ειρωνικά:

«Ναι, ναι, θα το πάρουμε παραγγελία τώρα. Μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις».

«Τι να μπούμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας», απαντάει η γυναίκα.

Όλη η Ελλάδα πενθεί με την βιβλική καταστροφή που βιώνουμε ιδιαίτερα οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα πάντα από την πύρινη λαίλαπα, που με μανία καίει ότι βρει μπροστά της. Το μόνο που δεν θα ήθελε να ακούσει ένα πυρόπληκτος, είναι αυτά τα λόγια. 

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις