Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Φωτιές: Εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός στους Θρακομακεδόνες


 Εμπρηστικός  μηχανισμός εντοπίστηκε χθες στους Θρακομακεδόνες, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα σύνεργα του εμπρησμού (κατσαρόλες) που εντόπισαν μέλη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ) έπειτα από παραμονή τεσσάρων ημερών στις καμένες περιοχές της Αττικής, όπου προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο συγκεκριμένος εμπρηστικός μηχανισμός λειτουργεί ως εξής: Ζεσταίνεται η μπογιά που είναι τοποθετημένη μέσα στην κατσαρόλα, φλέγεται και μόλις σκάσει το γκαζάκι, η φλεγόμενη μπογιά εκτοξεύεται και κολλάει σε οποιαδήποτε επιφάνεια βρει. Ο αρχηγός της Ο.ΔΙ.Κ, Νίκος Γλυκογιάννης, ανέφερε στο protothema.gr ότι, αμέσως μόλις εντοπίστηκε ο εμπρηστικός μηχανισμός, ειδοποίησαν την Αστυνομία. “Ο μηχανισμός βρέθηκε δίπλα σε σπίτια, σε περιοχή των Θρακομακεδόνων και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΟΠΚΕ, έπειτα από την επικοινωνία που είχαμε με τις αστυνομικές Αρχές” συμπλήρωσε ο κ. Γλυκογιαννης.“Μας ζητήθηκε να υποδείξουμε το σημείο όπως και πράξαμε. Συγκεκριμένα, στην περιοχή έσπευσαν δυο τζιπ της ΟΠΚΕ, μαζί με δύο μέλη της ομάδας μας. Τα εμπρηστικά σύνεργα, εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ” πρόσθεσε.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις