Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Γιαννακόπουλος: «Δίνουμε επίδομα σε όποιον διατηρεί παραδοσιακή ελληνική οικογένεια!» (Pic)

 Ένα νέο επίδομα που θα δίδεται από τις επιχειρήσεις δικών του συμφερόντων προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έξαλλος με τα «επιδόματα που δίδονται για τη διαφορετικότητα» είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως ο ίδιος τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτότυπη κίνηση, γνωστοποιώντας ότι σύντομα οι εταιρείες δικών του συμφερόντων θα ενισχύουν οικονομικά όσους «ξεκινούν και διατηρούν την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια».

«Εμείς λοιπόν θα αρχίσουμε να δίνουμε επίδομα σε όποιον ξεκινάει και διατηρεί την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια!», γράφει ο «DPG», καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προ ημερών προανήγγειλε τη διάθεση περίπου 100.000 ευρώ για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης.

Τέλος, ανάλογες ενέργειες έχουν λάβει χώρα και σε επίπεδο «Τριφυλλιού», καθώς τις προηγούμενες σεζόν λάμβαναν χώρα σε επιλεγμένους αγώνες στο ΟΑΚΑ ημέρες που ήταν αφιερωμένες στις οικογένειες και στα παιδιά, με τους «πράσινους» να παρέχουν μειωμένες τιμές εισιτηρίων.

Δείτε την εικόνα::


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις