Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Τσαλίκης: Για ολιγοήμερες διακοπές στη Νάξο με την οικογένειά του (Φωτό)


 Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, έκανε μια μικρή απόδραση με την οικογένειά του μέχρι την Νάξο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στον Δήμο Περιστερίου βρέθηκε για τρεις ημέρες με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου και τα τρία τους παιδιά στο κυκλαδίτικο νησί και όλοι μαζί απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό αλλά και τις βουτιές τους στην θάλασσα.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του Δώρα Δημητροπούλου δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Σε όλη τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ανήσυχος με την κατάσταση με τις φωτιές γι’ αυτό αναρτούσε συνεχώς αμέτρητα stories, ώστε να βοηθήσει τους εθελοντές αλλά και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις