Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας: Καμπανάκι για το τι μπορεί να συμβεί από 1η Σεπτεμβρίου


Φάνης Παπαδόπουλος

fanis@politispress.gr

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πέλλας αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του, χθες 26-8-2021, να στείλει επιστολή στον υπουργό

κ. Κικίλια τονίζοντας ότι θα υπάρξουν πολλά και σοβαρά προβλήματα για την λειτουργία των νοσοκομείων από την εφαρμογή της αναστολής εργασίας σε όσους δεν εμβολιαστούν.

Η απόφαση έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει την εργασία για περίπου 22.000 που αρνούνται να εμβολιαστούν στις δομές υγείας σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αναλογιζόμενοι αναδεικνύουν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν την επόμενη μέρα από την έλλειψη σημαντικού αριθμού ιατρών και νοσηλευτών, τεχνικών κ.ά., από τις δομές υγείας της χώρας, όχι μόνο στους ασθενείς με covid 19 , αλλά και στους άλλους ασθενείς, αφού θα στερηθούν των υπηρεσιών των έμπειρων γιατρών καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική απόφαση του συλλόγου:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις