Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

"Ηφαίστειο" η Φουρέιρα στη Σαντορίνη - ΦΩΤΟ


 Στη Σαντορίνη βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γεμίζει τις μπαταρίες της, δίνοντας μία... γεύση από τις διακοπές της στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Aρχικά ανέβασε φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα σέξι μαύρο μπικίνι, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. "Δείξε μου το αγαπημένο σου ηλιοβασίλεμα και εγώ θα σου δείξω το δικό μου”, έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

.

Στη συνέχεια, ανέβασε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου όπου διαμένει, ποζάροντας σαν μοντέλο και καλημερίζοντας τους ακολούθους της. Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού και το κορμί της κόβει την ανάσα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις