Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Κάλεσμα Ταλιμπάν σε Τουρκία: ''Ελάτε να συνεργαστούμε, είστε αδέλφια μας''!


 ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ

''Οι γυναίκες πρέπει να κυβερνούνται σύμφωνα με τους ισλαμικούς νόμους''-Το κανάλι του Ερντογάν φιλοξένησε τον εκπρόσωπο των Ταλιμπάν!

 Η Τουρκία κερδίζει ξεκάθαρα στο Αφγανιστάν, καθώς πλέον δεν κρύβεται η στήριξη των Ταλιμπάν προς την Άγκυρα. 

Πλέον η χώρα μας πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση, καθώς το επόμενο σχέδιο του Ρ. Τ. Ερντογάν θα είναι να ''φορτώσει'' την Ελλάδα με μετανάστες! 

Το ''A Haber'', το οποίο βρίσκεται κοντά στο AKP, φιλοξένησε τον εκπρόσωπο των Ταλιμπάν Suhail Shaheen, σε ζωντανή μετάδοση. Μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, οι Ταλιμπάν, οι οποίοι συνέχισαν την προέλασή τους στη χώρα, εισήλθαν στην πρωτεύουσα, Καμπούλ, την Κυριακή 15 Αυγούστου.

Το μήνυμά μας προς τον κόσμο είναι ότι θα δημιουργηθεί κυβέρνηση στο Αφγανιστάν και αυτή η κυβέρνηση θα προσαρμοστεί. Θα είμαστε σε αρμονία με όλους σε περιφερειακό επίπεδο. Δεν απειλούμε κανέναν.'' 

Τι είπε για την Τουρκία 

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Suhail Shaheen, δήλωσε ότι η οργάνωση θέλει να συνεχιστούν οι στενοί δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και Αφγανιστάν: "Η Τουρκία είναι μία αδελφική χώρα για εμάς, είναι μια ισλαμική χώρα. Είναι πολύ ωραίο που η αδελφική χώρα είναι μαζί μας εδώ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία. Να είμαστε κοντά με την Τουρκία για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια ή συνεργασία.'' 

Τι είπε για τις γυναίκες  

"Τι εννοείτε με τα θεμελιώδη δικαιώματα;". "Για εμάς, τα βασικά δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών είναι να σπουδάζουν, να εργάζονται και να μιλούν και να λένε ό, τι θέλουν. Οι γυναίκες πρέπει να κυβερνούνται σύμφωνα με τους ισλαμικούς νόμους. Με όλα αυτά, όλοι οι Αφγανοί θα αξιολογηθούν χωρίς οποιαδήποτε διάκριση''!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις