Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Καπραβέλος: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα στη Θεσσαλονίκη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ο πρώτος;;;; Όλοι μας ξέρουμε ανθρώπους που μόλις έκαναν το εμβόλιο μέσα σε 24 ώρες πέθαναν!!! Το ότι οι συγγενείς δεν μιλούν δεν πάει να πει ότι δεν τα βλέπουμε!!!

 Τον πρώτο θάνατο ασθενούς ο οποίος είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις για τον κορωνοϊό, ενώ δεν είχε και υποκείμενα νοσήματα γνωστοποίησε σε

τηλεοπτική του συνέντευξη ο διευθυντής Β' ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

«Ηταν η εξαίρεση. H μετάλλαξη Δέλτα χτυπά και τους εμβολιασμένους. Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», υπογράμμισε μιλώντας στο Open, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις