Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021

Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου ο Τρύφωνας Σαμαράς

 


Η ξαφνική δυσφορία, σε συνδυασμό με έντονη εξάντληση και ζαλάδα ήταν η αιτία που ο Τρύφωνας Σαμαράς οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του okmag.gr, ο πασίγνωστος κομμωτής κάνει τις τελευταίες μέρες διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τους φίλους του, Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, όμως, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο γνωστός hair expert αισθάνθηκε ξαφνική δυσφορία με έντονη εξάντληση και ζαλάδα. Όλοι οι φίλοι του ανησύχησαν και έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας.

Οι γιατροί τού έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθεί ορός γιατί είχε έντονη αφυδάτωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε πάθει θερμοπληξία και οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο Κέντρο Υγείας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις