Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021

MEXPI KAI σε… αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι χλευάζουν το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη (Video)

 


Μπορεί να φαίνεται… παράλογο, ωστόσο πρόκειται για μία φοβερή ιστορία, με τους ιθύνοντες του αυστραλιανού τηλεπαιχνιδιού «Have You Been Paying Attention» να χρησιμοποιούν ως… παράδειγμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα επεισόδια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα μέρος από το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις πυρκαγιές, με τον παρουσιαστή να ρωτά τους διαγωνιζόμενους, «σε τι αναφέρεται ο Έλληνας πρωθυπουργός».

Μάλιστα, όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους είπε τη σωστή απάντηση, αναφέροντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για τις πυρκαγιές, ακολούθησαν πλάνα που εμφανίζουν πυροσβέστη να προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς με… μπουκάλι νερού, με τον παρουσιαστή να αναφέρει ειρωνικά: «Δεν είμαι σίγουρος εάν οι Έλληνες πυροσβέστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι».

Το εν λόγω στιγμιότυπο που έρχεται από την αυστραλιανή TV αποδεικνύει ότι παρά τις όποιες επικοινωνιακές προσπάθειες εκ των έσω, η «επιτελική» κυβέρνηση Μητσοτάκη μάλλον τυγχάνει χλεύης και ιδιαίτερης κριτικής στο εξωτερικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:40


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις