Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ!


 Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τις... συμφωνίες, που έχει υπογράψει τούτος ο Γερμανοδουλος... αντινατιβιστης, αναφορικά με τις Γερμανικές ανεμογεννήτριες. Προς επίρρωσιν τούτου, αυριο θα έχει...μεταλλαχθεί σε κρανίου τόπος ΚΑΙ το δάσος της Πάρνηθας, η μεγαλύτερη όαση ανάσας για το αστικό περιβάλλον του Λεκανοπεδίου, το οποίο συν τοις άλλοις, έριχνε σε ανεκτά επίπεδα την θερμοκρασία του μικροκλίματος της πόλης! Βρε την άτιμη την... κλιματική αλλαγή, τί μας έκανε! Ίσως όμως να φταίει και ο... στρατηγός άνεμος! 


P. S. 1. Αφού ρε... παλουκαρια γουστάρετε ενεργειακή ανεξαρτησία, μέσω μορφών ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον, τότε γιατί ουδόλως επενδυσατε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ τεχνολογία, αφού η Ελλάς υπήρξε πρωτοπόρα, κατέχουσα έτη κι έτη την τεχνογνωσία των ΑΠΕ, κατασκευάζοντας το πρώτο αιολικό πάρκο της Ευρώπης, στην Κύθνο το 1982;; Μήπως θα σας κάνουν... ντα οι... φίλοι σας οι Γερμανοί, που θα μείνουν απουλητες οι Γερμανικές ανεμογεννήτριες της SIEMENS;;


P. S. 2. Ερώτημα, προς όλους τους Έλληνες: Ανατρέξτε στην μνήμη σας, διαπερνώντας την αχλυ της λησμονιας και θυμηθείτε, εάν υπήρξε πιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ διετία για τον τόπο και τα συμφέροντα του Έθνους και του Ελληνικού λαου, από τουτη δω, που βιώνουμε.. 


 P. S. 3. Όντως, τα δύσκολα έρχονται. Ευελπιστώ... ουχί για τους Έλληνες πολίτες αλλά για τους συγχρόνους Νέρωνες, Νεοταξίτες! 


 P. S. 4. Νεότερα δεδομένα για τους πέντε ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες, οι οποίοι κατέληξαν στις ΜΕΘ, με εγκαύματα κι αναπνευστικά προβλήματα, υπαγορεύουν, ότι εν τέλει προσεβληθησαν από...κορωνοιο, καθότι ανεμβολιαστοι! Άλλωστε, το πε και το φλυτζάνι, με συγχωρείτε, οι ειδικοί ήθελα να πω!


P. S. 5. Μήπως δεν αποτελεί ο διάλογος τον βασικό πυλώνα της δημοκρατίας;; Αυτός, ο οποίος κάνει μονολόγους και διαγγελματα, υπογράφοντας Υπουργικές Αποφάσεις και παίρνοντας τυραννικά μέτρα, σε βάρος του λαου του (καθ' υπαγόρευσιν από τους αλλότριους νταβατζήδες του) ονομάζεται δημοκράτης;; Τυραννος;; Ξένος πράκτορας, ίσως;; 

ΕΣΥ αποφασίζεις! 

Τα σέβη μου.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις