Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

«Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβoλίου» – Σοκαριστική καταγγελία στην Αθήνα

 Τι αναφέρει σε μέσο ενημέρωσης…

Μητέρα και κόρη καταγγέλλουν ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.

Μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης αναφέρουν το εξής:

«Ο 80 ετών άνδρας, ο οποίος, πέραν ενός εγκεφαλικού που είχε περάσει, έχαιρε άκρας υγείας, έκανε το εμβόλιο -την πρώτη δόση του Pfizer- στις 10 Απριλίου.

Δέκα μέρες αργότερα ένιωσε πόνους στο στήθος και έντονη δυσφορία.

Πήγε στο ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου οι γιατροί εκεί του έγραψαν παραπεμπτικά για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να νοσηλευτεί.

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες δύο μέρες αργότερα. Αιτία θανάτου; Θρόμβωση του μυοκαρδίου.

Πέθανε λόγω της αναλγησίας των γιατρών, θα μπορούσαν να ήταν πιο υπεύθυνοι. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, γιατί λένε ότι τα λάθη των γιατρών τα καλύπτει το χώμα. Το ξέρουμε όμως ότι ήταν από το εμβόλιο».

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις