Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Οι Γερμανοί γιατροί αποσύρονται από την εκστρατεία εμβολιασμού


 Σύμφωνα με δημοσίευμα των μέσων ενημέρωσης, οι γιατροί που εργάζονται για τα γερμανικά ασφαλιστικά ταμεία και οι ιδιώτες ιατροί αποσύρονται όλο και περισσότερο από την εκστρατεία εμβολιασμού.

Την εβδομάδα από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου, μόνο 29.300 ιατρεία εμβολίασαν ασθενείς κατά του κορωνοϊού, αριθμός σημαντικά μικρότερος από τον συνολικό αριθμό των ασθενών που συμμετείχαν στην εκστρατεία, αναφέρει η εφημερίδα Welt am Sonntag, επικαλούμενη στοιχεία του Ινστιτούτου Robert Koch.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, περισσότερα από 52.600 ιατρεία έχουν χορηγήσει εμβολιασμούς κατά του Covid 19 από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Οι παραγγελίες εμβολίων από τα ιατρεία έχουν επίσης μειωθεί από τον Ιούνιο, γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη σε στοιχεία του Ομοσπονδιακού Συλλόγου Ιατρών Κρατικών Ασφαλίσεων Υγείας (KBV).

Επιπλέον, σύμφωνα με την έκθεση, τα ομόσπονδα κρατίδια σχεδιάζουν να κλείσουν τα κέντρα εμβολιασμού τους.

Έντεκα από τα 16 αρμόδια κρατικά υπουργεία δήλωσαν στην εφημερίδα κατόπιν αιτήματος ότι θα κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους εντελώς ή τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις