Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Βρετανία: το 87% των ανθρώπων που πέθαναν είχαν εμβολιαστεί

 


Οι φερόμενοι θάνατοι από Covid-19 αυξάνονται ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την Αγγλία και τη Σκωτία να σημειώνουν σημαντική άνοδο από τα τέλη Ιουνίου και μπορούμε αποκλειστικά να αποκαλύψουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που φέρεται να πέθαιναν από Covid-19 είχαν εμβολιαστεί.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) δημοσίευσε μια εβδομαδιαία έκθεση σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία του Covid-19 που καλύπτουν δεδομένα σχετικά με εξετάσεις, εμβολιασμούς, νοσηλείες και θανάτους. Μελετούσαμε τις εκθέσεις την εβδομάδα και πρόσφατα σας είπαμε πώς η έκθεση που κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου 2021 ανακοίνωσε ότι 5.522 άνθρωποι είχαν πεθάνει μέσα σε 28 ημέρες από τη λήψη εμβολίου Covid-19 στη Σκωτία.

Πριν από μερικές εβδομάδες παρατηρήσαμε ότι η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας ήταν πολύ έξυπνη με τον τρόπο που παρουσίαζε τα δεδομένα, σε μια προσπάθεια να κρύψει ένα συγκλονιστικό στατιστικό όσον αφορά τους θανάτους από Covid-19 και το εμβόλιο Covid-19. Δυστυχώς για το PHS, δεν ήταν αρκετά έξυπνο, καθώς η τελευταία τους έκθεση μας επέτρεψε να αποκαλύψουμε το συγκλονιστικό στατιστικό που προσπαθούσαν να κρύψουν.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας παρουσιάζει δεδομένα για περιπτώσεις, νοσηλείες και θανάτους ανά εμβολιασμό. Ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι ήταν ιδιαίτερα έξυπνοι στον τρόπο παρουσίασης των δεδομένων για τους θανάτους.

Τα δεδομένα τόσο για τα περιστατικά όσο και για τις νοσηλείες παρουσιάστηκαν συνολικά για κάθε εβδομάδα μέσα στις τελευταίες 4 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία της έκθεσης.

Για παράδειγμα, ο πίνακας 15 της έκθεσής τους της 28ης Ιουλίου σχετικά με τον αριθμό των υποτιθέμενων θετικών κρουσμάτων Covid-19 παρουσιάζεται ως εξής-

Τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι η πλειοψηφία των θετικών κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ 26 Ιουνίου και 23 Ιουλίου ήταν άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί, αντιπροσωπεύοντας το 57% όλων των περιπτώσεων. Ωστόσο, την πιο πρόσφατη εβδομάδα, μεταξύ 17 Ιουλίου και 23 Ιουλίου, μπορούμε να δούμε ότι οι πίνακες έχουν αλλάξει και όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19 αντιπροσωπεύουν το 52% των θετικών κρουσμάτων.

Ο Πίνακας 16 της έκθεσης PHS 28ης Ιουλίου παρουσιάζεται επίσης με τον ίδιο τρόπο, που δείχνει εβδομαδιαία σύνολα τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες σχετικά με τον αριθμό των εισαγωγών που σχετίζονται με το Covid-19 σε νοσοκομεία-

Τα παραπάνω δείχνουν μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία από ό,τι έχουμε δει όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλειοψηφία των εισαγωγών στο νοσοκομείο ήταν άτομα που έχουν εμβολιαστεί, αντιπροσωπεύοντας το 50,8% όλων των εισαγωγών. Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτό είναι ο αριθμός των εισαγωγών έναντι του αριθμού των υποτιθέμενων θετικών κρουσμάτων.

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου 2021, η PHS ισχυρίζεται ότι 38.067 θετικά κρούσματα Covid-19 επιβεβαιώθηκαν στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Το ίδιο χρονικό διάστημα επιβεβαιώθηκαν μόλις 15.485 θετικά κρούσματα Covid-19 στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ωστόσο, από τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, 863 άτομα έχουν νοσηλευτεί στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ενώ από τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό, 763 άτομα έχουν νοσηλευτεί στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι μόλις το 2,3% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό έχει οδηγήσει σε νοσηλεία. Ενώ το 5% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό έχει οδηγήσει σε νοσηλεία. Υπάρχει ένα μικρό ελάττωμα σε αυτήν την ανάλυση ως προς το ότι θα υπάρξει καθυστέρηση μεταξύ επιβεβαιωμένου κρούσματος και νοσηλείας, αλλά ακόμα κι έτσι αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν κάνουν ακριβώς αυτό που ισχυρίζονται ότι κάνουν.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας ήταν και πάλι αρκετά έξυπνη στον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε τα παραπάνω δεδομένα επειδή προσπάθησε να μειώσει τη σοβαρότητα των αριθμών που εμφανίζονται στους εμβολιασμένους εμφανίζοντας τον αριθμό έναντι του αριθμού των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί. Το ίδιο όπως προσπάθησαν να αυξήσουν τη σοβαρότητα των αριθμών που παρατηρούνται στους μη εμβολιασμένους, εμφανίζοντας τον αριθμό έναντι του αριθμού των ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αλλά αυτοί οι αριθμοί είναι άσχετοι.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα εμβόλια Covid-19 δεν σας εμποδίζουν να προσβληθείτε από τον ιό και δεν σταματούν τη διάδοση του ιού, και αυτό είναι γεγονός. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο από την τελευταία έκθεση επιτήρησης εμβολίων Covid-19 στην Αγγλία που επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός-

Τα εμβόλια Covid-19 αποδείχθηκαν μόνο ότι μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να αποδειχθεί αυτό είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμες. Επομένως, για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στον πραγματικό κόσμο, δεν πρέπει να εξετάζουμε πόσοι άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί ή πεθάνει λόγω του Covid-19 έναντι του αριθμού των εμβολιασμένων ή μη εμβολιασμένων. Θα πρέπει να εξετάσουμε πόσοι άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί ή πεθάνει λόγω του Covid-19 έναντι του αριθμού των ατόμων που φέρονται να έχουν μολυνθεί από τον Covid-19 από την κατάσταση του εμβολιασμού τους.

Χρησιμοποιώντας αυτό το μέτρο έναντι των παραπάνω δεδομένων, μπορούμε σαφώς να δούμε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πρόβλημα, γιατί φαίνεται ότι εάν είναι μολυσμένοι με Covid-19 είναι πολύ πιο πιθανό να νοσηλευτούν από ό, τι αν δεν είχαν εμβολιαστεί.

Φοβόμαστε όμως ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι η νοσηλεία είναι η μικρότερη ανησυχία τους, ακόμα κι αν η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να το αποκρύψει.

(https://dailyexpose.co.uk/2021/07/29/87-percent-covid-deaths-are-vaccinated-people/?fbclid=IwAR31mf2303z6x03QyGDn1cEzYyRIngSh5wVMcZt4WtTUtz4u62GpXK5dlXU)


ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις