Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Ρόδος: Του ζήτησε να χωρίσουν και της επιτέθηκε με στιλέτο - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης


 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με την επίθεση και τον τραυματισμό που δέχθηκε μία 36χρονη στη Ρόδο από τον σύζυγό της.

Ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου θα μεταφερθεί τη Δευτέρα ο 47χρονος από την Ιαλυσό ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 36χρονη σύζυγό του και την τραυμάτισε.

Όλα έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ του ζεύγους όταν η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια την ώρα που ο 47χρονος έβγαλε ένα στιλέτο και την απείλησε, μεταφέρει η Ροδιακή.

Οι φωνές της τον οδήγησαν σε φυγή, αλλά επέστρεψε στο οίκημα λίγο αργότερα και κατάφερε χτυπήματα στο λαιμό, τα χέρια και την κοιλιά στη γυναίκα, που κατέληξε στο νοσοκομείο. 

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έφτασε μία ομάδα της ΟΠΚΕ, που ακινητοποίησε τον 47χρονο και τον συνέλαβε επί τόπου.
Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου και στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς η κατάστασή της δεν ήταν, ευτυχώς, σοβαρή.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τόσο το τοπικό μέσο, όσο και η ΕΡΤ, ο 47χρονος επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του αφήνοντας, μάλιστα, και σχετικό σημείωμα απευθυνόμενος στα παιδιά του.
Τα παιδιά του ζευγαριού είναι στα Ιωάννινα, μαζί με τους γονείς του δράστη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις