Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Σέρρες: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 21χρονος δράστης - Το χρονικό της άγριας δολοφονίας


 Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα ο 21χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών. Ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, σύμφωνα με το epiloges.tv. Ο δράστης οδηγήθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια Σερρών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη δολοφονία τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δράστης διέφυγε πεζός με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι. Αφού του πέρασαν χειροπέδες, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δράστη δεν στάθμευσε μπροστά από το κτίριο, αλλά οδηγήθηκε στην πίσω είσοδο.

Δείτε το βίντεο από το infonews24.gr:


Τι λέει ο δικηγόρος του δράστη
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αρχικά εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία και δεν έχει δει ακόμη τον εντολέα του, ωστόσο, είχε μόνο επικοινωνία με τη μητέρα του κατηγορουμένου για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σύμφωνα, με τον κύριο Νουλέζα, "είχε κανονιστεί μία συνάντηση προκειμένου να κουβεντιάσουν, ωστόσο, υπήρξε ένταση, διαπληκτισμός και παρενέβησαν δύο ακόμη νεαροί εναντίον του. Όταν υπήρξε πλέον μία διαπάλη, εκείνος έπληξε με το μαχαίρι το θύμα, προκειμένου -κατά τον ισχυρισμό τον δικό του- να απεγκλωβιστεί, να γλιτώσει από το μένος τριών ανθρώπων. Ισχυρίζεται ότι τον είχαν ακινητοποιήσει προκειμένου να τον χτυπήσουν". "Θα περιοριστώ σε αυτά διότι δεν έχω δει ακόμη τη δικογραφία και δεν έχω μιλήσει με τον κατηγορούμενο και ίσως να συνιστά και προσβολή στη μνήμη του 20χρονου παιδιού και αντιλαμβάνομαι ως άνθρωπος τον πόνο, τη θλίψη και την οδύνη των δικών του της οικογένειάς του", πρόσθεσε. Εξήγησε ότι θα ληφθεί προθεσμία 48 ωρών, ώστε να προετοιμάσουν την απολογία του δράστη.

ο χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Η δολοφονία του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο νεαροί είχαν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραβήξει μαχαίρι και να μαχαιρώσει στην καρδιά τον 20χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός. Πληροφορίες που επικαλέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, κάτι που υποστήριξαν και αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, πράγμα που εν τέλει έγινε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λιβαδοχώρι. Του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 21χρονος δράστης ανήρτησε στα social media εικόνες και βίντεο γράφοντας, μάλιστα, στη λεζάντα μίας φωτογραφίας ότι "κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι". Ταυτόχρονα, "ανέβασε" και βίντεο στο οποίο φαίνεται να κουνά το μαχαίρι και να εστιάζει στο αίμα που υπάρχει πάνω στη λεπίδα ακούγοντας ένα τραγούδι. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των εικόνων στα social media και έσπευσε να ζητήσει να σταματήσει η διακίνηση τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι "συνελήφθη σήμερα (10 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού".

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις