Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Σοκ στις Σέρρες: 22χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 20χρονο μετά από καβγά


 Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός νεαρών στην Άνω Καμήλα Σερρών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 20χρονος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε παρκάκι του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο.

Για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο ακολούθησε καβγάς μεταξύ του 20χρονου και ενός 22χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραβήξει μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο φίλο του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκονται στο χωριό και διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού εγκλήματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις