Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: NON STOP παιχνίδια και βουτιές στην Πάρο


 Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που απολαμβάνει κάθε στιγμή μακριά από το γραφείο της στον ALPHA και κοντά στα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίμ.

Ορκισμένη θαυμάστρια της Πάρου, όπου διατηρεί σπίτι, βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην αγαπημένη της παραλία Σάντα Μαρία, όπου τη συνάντησε ο φακός να χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά να γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, εντυπωσίασε τους πάντες με το αψεγάδιαστο κορμί της και τις αναλογίες της, που καταφέρνει και διατηρεί με κόπο! Μυστικό της η συχνή γυμναστική, την οποία τήρησε ακόμα και μέσα στην καραντίνα, αλλά και η σωστή
διατροφή που κάνει εδώ και χρόνια. Για πρωινό συνήθως προτιμά ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί, το μεσημέρι επιλέγει πρωτεϊνικά γεύματα (κοτόπουλο, μπιφτέκι ή ψάρι) με πράσινη σαλάτα, ενώ το βραδινό της εμπλουτίζεται συχνά και με κάτι λαδερό. Ενδιάμεσα, κόβει την πείνα της με υγιεινά σνακ, όπως 1 φρούτο εποχής ή 1 μπάρα δημητριακών, προκειμένου να μη μένει ποτέ με άδειο στομάχι.

*Από την έντυπη έκδοση ΤΥΠΟΣ TV

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις