Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη καταζητούμενο μέλος της "Επαναστατικής Αυτοάμυνας" - Τον αναζητούσαν για 1,5 χρόνο


 Μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, συνελήφθη φερόμενο μέλος της οργάνωσης "Επαναστατικής Αυτοάμυνας" που καταζητείτο περίπου για 1,5 χρόνο.

Μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε επαρχιακή πόλη, συνελήφθη φερόμενο μέλος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», τον οποίο καταζητούσαν οι αρχές εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Όπως μετέδωσε το Open, ο 46χρονος Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης συνελήφθη μετά από επιχείρηση σε επαρχιακή πόλη και θα μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, διενεργούνται έρευνες στο σπίτι όπου διέμενε καθώς και για να διαπιστωθούν οι επαφές του.

Είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του ενώ, πάντα σύμφωνα με το Open, ο 46χρονος φέρεται να συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία με απειλή καλάσνικοφ σήμερα Δευτέρα (09/08) στη Θεσσαλονίκη.

Η Αντιτρομοκρατική τον εντόπισε και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, τον συνέλαβαν.

Το χρονικό της σύλληψης

Πληροφορίες του thestival.gr, αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν στην ένοπλη ληστεία το μεσημέρι της Δευτέρας σε τράπεζα στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα και κατευθύνθηκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής όπου είχε σταθμευμένο ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Επιβιβάστηκε στο όχημα και κατάφερε αρχικά να ξεφύγει. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον είδαν να περνά με το αυτοκίνητο από μπροστά τους. Τον έκριναν ως ύποπτο και τον καταδίωξαν.

Πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.



Τελευταία «εμφάνισή» του, όπως αναφέρει το Open, ήταν σε ληστεία με καλάσνικοφ μελών της οργάνωσης που έχουν συλληφθεί, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Χολαργό.
Μάλιστα, ο ίδιος είχε καταφέρει να διαφύγει αν και τραυματισμένος, καθώς στην ληστεία του Χολαργού, αυτοτραυματίστηκε στο πόδι κατά λάθος με καλάσνικοφ.
Ο Χατζηβασιλειάδης, καταζητούμενος από το 2019 για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστεία, φέρεται ότι συμμετείχε με άλλα δύο άτομα σε ένοπλη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ Play στην οδό 17ης Νοεμβρίου στο Χολαργό, τον Οκτώβριο του 2019, με λεία 1.906 ευρώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι η οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έχει αναλάβει την ευθύνη γα επιθέσεις με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη, στην πρεσβεία του Μεξικού, καθώς και για επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία κ.ά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις