Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

«Τορπίλες» Ιωαννίδη: Οι εμβολιασμένοι μπορούν να ΜΟΛΥΝΟΥΝ και να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ανεμβολίαστους, ΒΙΝΤΕΟ - «Όχι« στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον έγκριτο καθηγητή

 


«Όχι« στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον έγκριτο καθηγητή - «Ασπίδα» και στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που τους διώχνουν από τις θέσεις τους την ώρα που η χώρα τους έχει ανάγκη...

Την ΑΠΟΛΥΤΗ διαφωνία του με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και μέτρων τύπου lockdown, εξέφρασε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ωστόσο η κυβέρνηση δεν ακούει τους έγκριτους επιστήμονες, αλλά μόνο τους γυρολόγους των καναλιών!

Σύμφωνα με τον καθηγητή, υπάρχει μεν ακόμα η δυναμική του επιδημικού κύματος, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να προκαλέσει, εξαιτίας κυρίως τον εμβολιασμένων που μεταδίδουν τον ιό, ακόμα και 20.000 νεκρούς τα προσεχές διάστημα, ωστόσο μπορεί να αποτραπεί με ηπιότητα, κοινωνική συναίνεση και με μέτρα όχι τύπου lockdown, που ήταν καταστροφικά.

Επεσήμανε επίσης πως το 33% των Ελλήνων έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό και το 55% έχει κάνει το εμβόλιο, εκφράζοντας τον κίνδυνο οι τελευταίοι να μολύνουν τους ανεμβολίαστους.

«Αν το εμβόλιο σε προστατεύει 50% πάνω κάτω από την πιθανότητα να μολυνθείς, αν αυξήσεις τις εκθέσεις σου 10 φορές, αυτό το 50% πάει περίπατο. Μπορεί να φτάσουμε στην περίπτωση να είναι οι εμβολιασμένοι αυτοί διακινούν την πανδημία και θα την πληρώσουν περισσότερο οι ανεμβολίαστοι. Μπορεί να καταλήξουμε στην περίπτωση οι εμβολιασμένοι να μολύνουν τους ανεμβολίαστους και κάποιους από αυτούς να τους σκοτώνουν», πρόσθεσε.

Για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα, επεσήμανε επίσης πως αν υπήρχε καλύτερη κάλυψη σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων θα ήταν πολύ μικρότερος.

«Είναι η σωστή κίνηση να εμβολιάζεται κάποιος που εργάζεται σε υπηρεσίες υγείας. Ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί έχουν επιχειρήματα. Είναι λάθος να τους διώξουμε από το σύστημα υγείας. Εάν χάσουμε ένα 20-30% θα βρεθούμε ακόμα σε πιο δύσκολη θέση. Το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια για την διάδοση και τον περιορισμό της διάδοσης του επιδημικού κύματος. Ενώ διατηρεί πολύ καλή αποτελεσματικότητα για ζητήματα διασωλήνωσης, νοσηλείας και θανάτου, η αποτελεσματικότητα στο να περιορίζει την μεταδοτικότητα είναι περιορισμένη. Το εμβόλιο από μόνο του δεν θα σταματήσει το επιδημικό κύμα. Υπέρ του εμβολιασμού, ειδικά σε ευπαθή άτομα, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε ότι δεν θα κολλήσουμε εμείς ή κάποιον άλλον, όταν υπάρχει ένα πολύ ενεργό επιδημικό κύμα» τόνισε.

Δείτε όσα είπε ο καθηγητής:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις