Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ο ΑΠΟTYXHΜΕΝΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ – KAMAPΩΣΤΕ TON ΑΡΧΗΓΌ TOY ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΎ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (BINTEO)


 Λόγια μεγάλα, και λόγια ωραία από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος που όπως απεδείχθη δεν είχαν καμία οργάνωση αλλά προπάντων δεν είχαν προνοήσει και δεν είχαν πάρει κανένα μέτρο προστασίας ώστε να διαφυλάξουν τον εθνικό μας πλούτο που είναι τα δάση μας.

Μόνοι τους ευλογούν τα γένια τους, μόνοι τους αποδίδουν τιμές στο Σώμα. Πληρώνονται όλο τον χρόνο με μισθούς που θα ζήλευε ο μέσος Έλληνας  και αυτό το καλοκαίρι μαζί με όλο τον κρατικό μηχανισμό άφησαν την περιουσία του κόσμου και τα δάση μας απροστάτευτα να καούν.

Ο λαός σας σιχάθηκε..Ακόυστε τον μιλάει στον ασύρματο.Ντροπή και αίσχος! Μόνο Κρίμα!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις