Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Βίντεο αίσχους: MAT εμποδίζουν υδροφόρες και εθελοντές πυροσβέστες να μπουν στον οικισμό της Βαρυμπόμπης

 


Δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr όπου τα ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την καιόμενη Βαρυμπόμπη επειδή οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί επί τρεις ημέρες καίγεται ο τόπος τους και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να το σταματήσει. εμποδίζουν υδροφόρες και εθελοντές πυροσβέστες να πλησιάσουν στον οικισμό!

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό να σταματούν τις δυνάμεις των εθελοντών για να εκδικηθούν τους κατοίκους που είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση!

Οι σκηνές είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η κυβέρνηση τιμωρεί με κάψιμο τους πολίτες γιατί διαμαρτύρονται για την ανικανότητά της.

Κάποιος να απολογηθεί άμεσα για το βίντεο ντροπής.

Δείτε το:

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις