Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

«Βόμβα» μεγατόνων από Βερολίνο: Έως και 5 εκατομμύρια!!!!!! από Αφγανιστάν, το κύμα που έρχεται


 Κρατά την ανάσα της η Αθήνα…

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζέεχοφερ, έριξε «βόμβα» μεγατόνων, καθώς αποκάλυψε πως αναμένει 300.000 έως πέντε εκατομμύρια Αφγανούς

να φύγουν μετά την άνοδο των Ταλιμπάν στην εξουσία με κατεύθυνση την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου, ο πολιτικός της CSU είπε ότι την Δευτέρα ενημερώθηκαν σχετικά οι ηγέτες της κοινοβουλευτικής ομάδας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

 

Από την πλευρά της καγκελαρίας εκφράζεται αγωνία για την πορεία της προσφυγικής κρίσης, ενώ ήδη η Άνγκελα Μέρκελ έχει αρχίσει τις συνομιλίες με Ευρωπαίους ηγέτες και ΟΗΕ.

Την ανάγκη προστασίας των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην επιτραπεί η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Όπως όλοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα είναι εξαιρετικά κρίσιμα!!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις