Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η Pfizer θα πειραματιστεί σε μωρά έξι μηνών με το εμβόλιο mRNA! - «Περιμένουμε έγκριση για να τα εμβολιάσουμε»!

 


Aπό το Νοέμβριο η Pfizer και η ΒionTech θα είναι έτοιμες να χορηγήσουν το εμβόλιο τους κατά του κορωνοϊού και σε μωρά ηλικίας μόλις έξι μηνών, χωρίς να έχουν καμία ευθύνη ότι κάποια από αυτά δεν θα πεθάνουν!

Το μόνο που περιμένουν είναι η έγκριση από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής στην Pfizer, μιλώντας την Τρίτη (14/9) σε συνέδριο της Morgan Stanley.

Στις περισσότερες δυτικές χώρες το εμβόλιο κατά του κορονοϊού των Pfizer/ΒionTech χορηγείται ήδη σε παιδιά άνω των 12 ετών.

Ωστόσο, το «επόμενο βήμα» – όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico – θα είναι η χορήγηση του εμβολίου και σε παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Δηλαδή ένα εμβόλιο το οποίο ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί τι παρενέργειες προκαλεί και πόσο πραγματικά ασφαλές ειναι, θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μαζικά σε βρέφη!

Σύμφωνα με το Politico, η Pfizer σκοπεύει να ζητήσει από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έγκριση για τον εμβολιασμό παιδιών από έξι μηνών έως και πέντε ετών, τις επόμενες εβδομάδες με αυτό να υπολογίζεται μέσα στον Οκτώβριο.

Μάλιστα, σκοπός του φαρμακευτικού κολοσσού είναι – σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Τρίτη ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής στην Pfizer – η χορήγηση να ξεκινήσει τον Νοέμβριο. 

Τέλος, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής στην Pfizer Frank D’Amelio – όπως αναφέρει το Politico – σημείωσε ότι το αίτημα στον FDA για την χορήγηση του εμβολίου σε μωρά, θα κατατεθεί μετά την υποβολή των δεδομένων για παιδιά, ηλικίας πέντε έως 11 ετών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις