Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αρνήθηκε να πάρει την αντιβίωση που του χορηγήθηκε και πέθανε


 60χρονος αρνητής έφυγε από τη ζωή στη Δράμα

Η Δράμα είναι μια από τις τρεις περιοχές που από σήμερα προστέθηκαν στη λίστα αυτών που τέθηκαν σε mini lockdown, ενώ θρηνεί τον χαμό ενός 60χρονου άνδρα

που έφυγε από τον κορωνοϊό, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Στην «πρωταθλήτρια» στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών Δράμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Παπαδόπουλο, χαρακτηριστική για το πώς κινούνται οι αρνητές είναι η περίπτωση του 60χρονου, στον οποίο αν και χορηγήθηκε αντιβίωση, εκείνος δεν την έλαβε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο στο grtimes.gr για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. «Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορoνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6:00 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης μπήκαν σε καθεστώς μερικού lockdown. Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας εύχεται, μάλιστα, τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει.

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δεν μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλο μαύρο Νοέμβρη σαν αυτόν που βιώσαμε πέρσι».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις