Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Πάντα φταίνε οι πολίτες ποτέ η κυβέρνηση ποτέ ο ενάρετος Μητσοτάκης - Ατομική ευθύνη: το ιδεολόγημα της κυβέρνησης για να μεταθέτει τις δικές της ευθύνες στους πολίτες


 Ατομική η ευθύνη: η καραμέλα της κυβέρνησης, το ιδεολόγημα που την απαλλάσσει  από κάθε δικιά της ευθύνη μεταβιβάζοντας τες στους πολίτες.

Το προτεσταντικής εμπνεύσεως ιδεολόγημα ενώ «κουμπώνει» στους  λαούς του βορρά σε μας χρησιμοποιείται πονηρά για να προκαλέσει την αυτοενοχοποίηση.

Ξεκίνησε να διακινείται αρχικά τον καιρό του πρώτου μνημονίου.

Τότε για την εκτόξευση του Δημόσιου Χρέους έφταιγε ο «Μήτσος»  που δεν ζητούσε απόδειξη για την τυρόπιτα που αγόραζε κάθε πρωί  και όχι η καταλήστευση του κράτους από τους ολιγάρχες.

Να όμως πως δουλεύει σήμερα:

Καίγονται σπίτια από τις φωτιές; Φταίνε οι πολίτες που δεν καθαρίζουν τις αυλές τους, όχι  η κυβέρνηση 

Πέφτουν σπίτια από τους σεισμούς; Φταίνε οι πολίτες που δεν τα έχτισαν σωστά ( το ακούσαμε κι αυτό από τον πρωθυπουργό στην Κρήτη)

Ανεβαίνουν τα λεγόμενα κρούσματα του κορωνοϊού πάλι φταίνε οι πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα και όχι η διαχείριση της κυβέρνησης.

Πάντοτε φταίνε οι πολίτες, ποτέ η κυβέρνηση, ποτέ ο ενάρετος Μητσοτάκης, ο Μωυσής, όπως τον είχε αποκαλέσει μια «ψυχούλα» των media.

Για το μόνο όμως που μπορεί κανείς να ψέξει τους πολίτες  είναι για το γεγονός ότι τους ψήφισαν.

Την επόμενη φορά ας το σκεφτούν καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις