Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αυστραλία: «Tο 95% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένοι» - Στην Ελλάδα γιατί τα νούμερα είναι διαφορετικά;

 «Το 78% πλήρως εμβολιασμένοι και το 17% μερικώς» είπε ο υπουργός Υγείας Μελβούρνης

«Βόμβα» έριξε ο υπουργός Υγείας της Μελβούρνης στην Αυστραλία, Martin Foley, καθώς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό υποστήριξε πως μόλις το 5% των νοσηλευόμενων είναι ανεμβολίαστοι! 

 «Από τους ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν χθες, το 78% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και το 17% μερικώς εμβολισμένοι», είπε χαρακτηριστικά. Κάτι που σημαίνει πως το 5% μόνο είναι ανεμβολίαστοι. 

Πρόκειται για λάθος που έκανε ο υπουργός στις δηλώσεις του; Τα στοιχεία ήταν λανθασμένα; Κανείς δεν ξέρει και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια διάψευση. Παρόλα αυτά και σε άλλες χώρες, όπως η Βρετανία και το Ισραήλ παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι νοσηλευόμενοι είναι εμβολιασμένοι. 

Κάτι που δημιουργεί το ερώτημα πως γίνεται μόνο στην Ελλάδα να είναι σχεδόν όλοι οι νοσηλευόμενοι ανεμβολίαστοι; Να θυμίσουμε πως προσφάτως δημοσιογράφος του Mega είχε υποστηρίξει πως το 60-70% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης είναι εμβολιασμένο. 


Δείτε όσα είπε ο υπουργός: 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις