Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΚΟΥΛΗΣ “ΒΙΑΣΕ” ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. “ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…”


 Ο ΚΟΥΛΗΣ “ΒΙΑΣΕ” ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. “ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…” Τρομακτικοί υπαινιγμοί για την στενή σχέση του υιού του Φρέντυ με τον πρωθυπουργό: “Το ψηλό, πανέμορφο αγόρι που κινείται στα ιδιαίτερα του Μαξίμου. Η οικογένεια Μητσοτάκη εκμαυλίζει, εξαχρειώνει, εξαγοράζει…ΡΩΤΩ: ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΛΙΓΝΑΔΗ;”


Tεύχος 2004, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό τoυ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 18 και 19-9 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo18-9

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις