Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Εντυπωσιακό βίντεο: Αυστραλιανό Boeing C-17A Globemaster III πέρασε ανάμεσα σε κτίρια!

 


Αυστραλιανό Boeing C-17A Globemaster III βιντεοσκοπήθηκε στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από το Μπρισμπέιν προκαλώντας θαυμασμό, αλλά και τρόμο στους θεατές, αν και είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους σόου.

Αλλά το τελευταίο βίντεο, που τραβήχτηκε μέσα από το πιλοτήριο και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία της Αυστραλίας (RAAF) δείχνει πόσο εντυπωσιακή ήταν η πτήση αυτή, καθώς ο πιλότος ελισσόταν ανάμεσα στα κτίρια πάνω από τον ποταμό Μπρισμπέιν, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τους όγκους μετάλλου και σκυροδέματος.

Στη διάρκεια του βίντεο ακούγεται ο υπολογιστής του αεροσκάφους να προειδοποιεί τον πιλότο για τον κίνδυνο σύγκρουσης με ουρανοξύστες, γέφυρες και σπίτια με μια φωνή να επαναλαμβάνει «εμπόδιο μπροστά» και «έδαφος, έδαφος»!

Το αεροσκάφος έκανε δοκιμαστική πτήση για το ετήσιο φεστιβάλ Sunsuper Riverfire, που έγινε το Σάββατο στο Μπρισμπέιν σηματοδοτώντας τη λήξη των εκδηλώσεων. Ντόπιοι επεσήμαναν πάντως ότι η πτήση δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο φαντάζει καθώς το μεταγωγικό πετά στο μεγαλύτερο διάστημα πάνω από τον ποταμό Μπρισμπέιν που διατρέχει την πόλη.

Κάτοικοι της πρωτεύουσας του Κουίνσλαντ χαρακτήρισαν «επική» την πτήση, όμως άλλοι στις ΗΠΑ μίλησαν για «τρομακτικούς» ελιγμούς του πιλότου, επισημαίνοντας ότι η πτήση του αεροσκάφους κοντά στους ουρανοξύστες τους θύμισε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και ότι ένα μικρό λάθος θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις