Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Χαλκίδα: Εφιαλτική παγίδα σε 25χρονη μέσω Viber – Η ομηρία και ο βιασμός


 Υπόθεση φρίκης αποκαλύπτεται στη Χαλκίδα, με θύμα μία 25χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα ομηρίας και βιασμού από 29χρονο, που την προσέγγισε μέσω Viber.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, η 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής την κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμά του στη Χαλκίδα και την βίαζε επί 14 ημέρες.

Χαλκίδα: Προσέγγισε την 25χρονη μέσω Viber

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την προσέλκυσε μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Η ίδια αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση και έφτασε στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα πως η 25χρονη περιέγραψε σοκαρισμένη τα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να καλέσει το 100, όταν ο 29χρονος βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι. Η 25χρονη παρέμεινε στο διαμέρισμα έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί.

Χαλκίδα: Τι υποστηρίζει ο 29χρονος

Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται όλες τις κατηγορίες και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της.

Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της η γυναίκα ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα, ενώ εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Υπάρχουν αναφορές, που δεν επιβεβαιώνονται, ότι η 25χρονη και ο 29χρονος ίσως ήταν μαζί στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις