Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Χαλκίδα: Νεκροί από κορωνοϊό άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί


 Έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό μια 80χρονη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας που είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της και ήταν υποτίθεται «προστατευμένη».

Σύμφωνα με το evima.gr, η γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή, χθες Κυριακή, είχε υποκείμενα νοσήματα, και είχε γίνει εισαγωγή της σε ΜΕΘ. Ωστόσο, η 80χρονη παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και τελικά κατέληξε, χτυπημένη από τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια μέρα, ένας 55χρονος άνδρας με καταγωγή από την Κάρυστο, ο οποίος είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά της πανδημίας, έχασε τη ζωή του στο ίδιο νοσοκομείο. Ο 55χρονος αντιμετώπιζε κι εκείνος υποκείμενα νοσήματα και είχε φροντίσει να εμβολιαστεί, ωστόσο αφού νόσησε με Covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δυο εβδομάδες και κατέληξε, χθες Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις